Makón - szeptember utolsó hétvégéjén - közel ezer főt tornáztattak meg a városi sportnapon a Vitaricum nagykövetei: Kárász Anna Európa- és világbajnok kajakozó, Nagy Ákos erősember, és Csabai Edvin 17-szeres világbajnok kenus.

Június utolsó hétvégéjén több mint 15 ezer ember vett részt a Mozgás Éjszakája elnevezésű programon és az azt megelőző sárkányhajó-fesztiválon. A Hősök tere környékén rendezett eseményeken több mint tíz sportágat lehetett kipróbálni. A résztvevők a Vitaricum csapata által biztosított hazai zöldség-gyümölcs termékeket kóstolhatták meg.


Június 21-én rendezték meg a Giants Live Budapest elnevezésű világbajnoki kvalifikációs erősember-versenyt, amelyen tizenketten küzdöttek a három továbbjutó helyért. A viadalnak a Ramada Resort Aquaworld adott otthont, Hajnal Tamás és Sebestyén János személyében két magyar versenyzőért is szoríthattak a szurkolók. A verseny főszervezője Nagy Ákos erősember, Vitaricum nagykövet, aki idén sportsérülése miatt nem indulhatott el a megmérettetésen.


A Mekler László ITSE Kajak-Kenu Szakosztálya és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Dunavarsány és vonzáskörzetében június 8-án rendezte meg a „Sulisárkányok” Nyílt Területi Iskolai Sárkányhajó Bajnokságot. A Vitaricum jóvoltából a sporteseményen résztvevő gyermekek hazai zöldség-gyümölcs termékeket fogyaszthattak.A Vitaricum csapata csatlakozott a május 23-án, 24-én lezajlott XIV. Budapesti Nagy Sportágválasztó programjához, mely minden bizonnyal a főváros legsikeresebb és legtartalmasabb gyerek(elő)napi eseménye volt. Vitaricum nagykövetként Nagy Ákos erősember versenyző hazai gyümölcsökkel és egészséges életmódot népszerűsítő kifestő-füzettel lepte meg a kilátogató óvodásokat, iskolásokat.


Március 16-án a makói sportcsarnokban rendezték meg az Aerobic Diákolimpia Kelet-Magyarországi Elődöntőjét, ahol közel 250 fiatal szállt versenybe. A Makó Budo Klub szervezésében zajló versengésre 8 helyi csapat nevezett, akik mindannyian továbbjutottak a döntőbe. A hétvégi rendezvényen zsúfolásig megtelt a sportcsarnok: a népes szurkolótábort szülők, rokonok, barátok alkották. A sporteseményt a Vitaricum magyar minőségi gyümölccsel támogatta.

A Vitaricum csapata jóvoltából a Sportágválasztó programján résztvevő gyermekek friss gyümölcsöt kaphattak ajándékba, és a kifestőfüzethez kapcsolódó játékokkal tanintézményüket is támogatja a cég.


A Vitaricum oldaltartást két, egyenként öt kilós dinnyével végezték a hölgyek. Ez a szám nemcsak az erőről, hanem a fájdalomtűrésről, a küzdeni tudásról is szólt. Ebben Köteles Mária végzett az élen, szoros csatában Birkás Petra és Léránt Ágnes előtt.


A Vitaricum csapata az embert tekinti a minőség kiindulási pontjának, nevünk egyben minőségi szavatosság is, hiszen mindig a vevőt állítjuk a középpontba! Valljuk, hogy a Vitaricum mindenkié, ezért felelősséggel tartozunk érte. 


2023 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató