Idén a Vitaricum csapata is részt vett Makón, a nemzeti ünnep alkalmából rendezett eseményen.

Ezer kiló görögdinnyét, kétszáz kiló körtét, nektarint és almát adott át Acsay Lajos a VITARICUM csapatának nevében

Dél-Alföld kincseit, görög-és sárgadinnyét, őszibarackot és kései epret lehetett ingyenesen kóstolni a mórahalmi Mini Hungary Parkban. Augusztus 8-9-én, szombat és vasárnap.

Június 6-án több ezer fős rózsaszín tömeg vonult Budapest belvárosában az AVON mellrákellenes sétáján.


A Magyar-Kínai Új Bevándorlók Befektetését Erősítő Szövetség (MKBSZ)  megalakulását az Új Bevándorlók Klub Holdújévi ünnepségén ünnepelték meg 2015. február 18-án, Budapesten.A Vitaricum brand bevezetése óta - az együttműködésnek és a minőségpolitikának köszönhetően - a tököli partnerüzletben 30%-os forgalomnövekedés tapasztalható.


Eredményes az együttműködés a CBA magyar üzletlánc Rubók csoportjával.

2015. február 1-jétől a Vitaricum Kft. látja el a Polus-COOP Zrt. teljes hálózatát, kereskedelmi egységeit, franchise partnereit."Go pink!” szlogennel szervezik világszerte október hónapban az emlőrák elleni küzdelemre, a szűrés és megelőzés fontosságára felhívó kampányokat, illetve minden év október 1-je ennek a világnapja, amikor rózsaszín szalagot tűznek ki a programban részt vevő aktivisták.


A Vitaricum nagykövete Kárász Anna európa- és világbajnok kajakozó a SzeptEmber Feszt gasztronómiai rendezvényen a hazai élelmiszer fontosságára, az egészségtudatos táplálkozásra és a sport szerepére hívta fel a kilátogatók figyelmét.


Immáron 14. alkalommal rendezték meg a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, melyen számos sörgyártó képviseltette magát és népszerűsítette legújabb termékeiket. A gasztronómiai rendezvényt a Vitaricum zöldség és gyümölcs termékekkel támogatta. A hagyományokhoz híven a programsorozat harmadik napján csülökpörkölt főzőversenyt rendeztek, ahol Nagy Ákos erősember versenyző vezetésével a Vitaricum csapata is bizonyíthatta gasztronómiai jártasságát.


Június 13. és 15. között Hódmezővásárhelyen rendezték meg a Magyar Termékek Fesztiválját, melyre az ország minden részéről és a határon túlról is érkeztek kiállítók. Az eseményen a Vitaricum hazai zöldségkínálattal várta a rendezvény látogatóit.


2014. május 23-25. között rendezték meg a XVIII. Pápai Agrárexpo-t. A Dunántúl egyik legjelentősebb mezőgazdasági szakkiállítása és vására a Sportcsarnok területén – a hagyományokhoz híven külső és belső kiállítói területen – várta a látogatókat. Az Agrárexpo programját az idei évben a Vitaricum csapata is színesítette. A rendezvény kiemelt eseménye volt, hogy idén ünnepli a magyar falugazdász hálózat - jubileumi - 20. születésnapját.

Harmadik alkalommal rendezett szakmai konferenciát „Válaszok a gyógypedagógiai gyakorlat kihívásaira” címmel a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Gyógypedagógusképző Intézete a SZAB-székházban május 15-én. Az eseményt a Vitaricum is támogatta.

A Vitaricum csapata is részt vett a 32. Fábiánsebestyéni Lovasnapok rendezvényén, mely nemcsak a lovassportnak biztosított helyet, hanem az agrárágazatnak is teret engedett.


2014. április 17-én indult útjára a Vitaricum Roadshow, melynek kiemelt célja a kimagasló minőséget garantáló hazai termelői bázisra épülő védjegy népszerűsítése. Az eseményeken a Vitaricum nagykövetei – méltán elismert sportolók – hívták fel a gyermekek figyelmét a sport szerepére, és ösztönöztek életmódváltásra.
A Vitaricum egy roadshow keretében kívánja bevezetni az új márkát, melynek alkalmával ismerteti a vásárlókkal a védjegy nyújtotta előnyöket.

A roadshow első állomása:

2014. április 17. (csütörtök) 14.00 óra
CBA Üröm Center (2096 Üröm, Dózsa György út)
 
Megkezdték a Vitaricum védjeggyel jelölt minőségi magyar zöldség és gyümölcs árusítását, elsőként a CBA Kereskedelmi Kft.


Március 14-én Szegeden rendezték meg a II. Vitaricum Partnertalálkozót, melyen több mint 150 hazai termelő, agrárgazdasági szakember és nagykereskedelmi üzletlánc jeles képviselője vett részt. A rendezvényt Kispál Ferenc a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezetének elnöke és Német Ferenc a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke nyitotta meg.

A 2013. évben alapított Vitaricum védjegy egy kimagasló minőséget garantáló - hazai termelői bázisra épülő - márka, mely a tudatos fogyasztói kör igényeit szolgálja ki. A Vitaricum vezetése a piac valamennyi résztvevőjével együttműködésre törekszik, ezért az őstermelők és kistermelők mellett, családi gazdaságok, üzletláncok, szuper- és hipermarketek vezetésével köt megállapodásokat, lép szövetségre a vásárlói igények széleskörű kielégítése érdekében. A cég ennek fényében rendezte meg az első Vitaricum Partnertalálkozót.  
2024 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató