Rólunk / KÖSZÖNTŐ


Tisztelt Látogató!


Üdvözlöm Önt a Vitaricum honlapján!

A 2013. évben alapított Vitaricum védjegy egy kimagasló minőséget garantáló - hazai termelői bázisra épülő - márka, mely a tudatos fogyasztói kör igényeit szolgálja ki. A Vitaricum elkötelezett híve annak, hogy a családok asztalára nívós magyar termékek kerüljenek.

 

Jómagam 15 éve foglalkozom agrártermékek forgalmazásával. A cég alapításakor azon szemlélet vezérelt, hogy az ember kizárólag akkor érzi magát jól a bőrében és él teljes életet, ha cselekedetei az önmagával való benső békét eredményezik. Ezt az egyensúlyt pedig a hitelességgel érheti el, azaz olyat mond és tesz, amit teljes mértékben el tud fogadni, amit magáénak érez.


Ennek érdekében összeállítottunk egy ún. értékrend-kódexet, amely írásba foglalja, hogy a Vitaricum csapata mely értékekben hisz,  milyen elveket vall magáénak. Az „értéknyilatkozatot” minden munkatársunk és együttműködő partnerünk elfogadta, s ezen alapelvek mentén végzik tevékenységüket.

 

A Vitaricum – példátlan szemlélettel – a minőség kiindulási pontjának magát az embert tekinti. A cég teljes körű elkötelezettséget vállal és vár el minden piaci szereplőjétől a minőség megtartása és javítása érdekében. Mindezek megvalósításához üzletfeleink, munkatársaink kiemelkedő teljesítményére, tradíciókon alapuló szakértelmére, innovatív ötleteire és együttműködésére van szükség, így szolgálva a vevők igényeit.

 

A jövőbeni partneri együttműködés reményében tisztelettel,

 

Acsay Lajos

alapító, tulajdonos


2023 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató