Rólunk / VITARICUM - A PARTNERSÉG JEGYÉBEN

VITARICUM - A PARTNERSÉG JEGYÉBEN

A Vitaricum vezetése a piac valamennyi korrekt résztvevőjével együttműködésre törekszik, ezért az őstermelők és kistermelők mellett, családi gazdaságok, üzletláncok, szuper- és hipermarketek vezetésével köt megállapodásokat, lép szövetségre a vásárlói igények széleskörű kielégítése érdekében.

 

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő CBA magyar üzletlánccal kialakított megállapodás célja a vásárlói igények legteljesebb kielégítése és a magyar termékek népszerűsítése. A Vitaricum biztosítja, hogy a termék a termelőktől a lehető leggyorsabban – 48 órán belül – jut el a zöldség-gyümölcs termék a CBA hálózatába, polcaira, így őrizve meg az áru frissességét és zamatát.

 

A Vitaricum és a CBA magyar üzletlánc – egymást erősítve – elkötelezett hívei a magyar élelmiszerek forgalmazásának. A CBA számos, eddig már megvalósított programjával kívánta elérni azt, hogy a magyar gyártók és termelők a lehető legnagyobb részarányban jelenhessenek meg az üzletlánc egységeiben. A CBA országos hálózata és a Vitaricum lehetőséget biztosít a magyar termelőknek arra, hogy árucikkeiket értékesíthessék a magyar üzletláncon keresztül. A Vitaricum csapata garantálja, hogy - a vevői elégedettség folyamatos növelése érdekében - a vásárlók mindenkor a legszebb, legfrissebb, legzamatosabb magyar termékekhez jutnak hozzá az üzletlánc egységeiben.


2022 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató