Nyitólap / AVON mellrákellenes sétája
2015.07.08.
Június 6-án több ezer fős rózsaszín tömeg vonult Budapest belvárosában az AVON mellrákellenes sétáján. Az ismert előadóművészek, énekesek, műsorvezetők, sportolók által vezetett menet az odafigyelésre, az önvizsgálat és a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen a mellrák a nőket sújtó leggyakoribb daganatos megbetegedés, amely évente 2,5 ezer életet követel hazánkban. Az eseményen a Vitaricum csapata is részt vett.

Az AVON egész napos rendezvényén bemutatkoztak a mellrákellenes harcban részt vevő szervezetek, alapítványok, egyesületek és önszerveződő csoportok; a kerekasztal-beszélgetések során pedig szakértők, orvosok, alapítványi munkatársak osztották meg tapasztalataikat a betegség kapcsán. A Vitaricum Nagykövetei - Valovics Nóra kézilabdázó és Nagy Ákos erősember versenyző - az egészséges életmódot népszerűsítették, illetve az egészséges táplálkozás fontosságára hívták fel a figyelmet. Az Alma zenekar koncertjét követően a résztvevőknek Valovics Nóra és Rizmayer Beatrix fitness oktató, személyi edző tartott rövid aerobic órát.

A mellrákellenes sétán részt vett Ördög Nóra, Csobot Adél, Danics Dóra, Keresztes Ildikó, Horányi Juli, Dukai Regina, Pintácsi Viki, Debreczeni Zita, Fésűs Nelly, Pintér Adrienn (Ada) és Karda Bea. A menetet sportolók is erősítették, hiszen ott voltak az UVSE magyar bajok női vízilabda csapat, a női röplabda válogatott, illetve a női jégkorong válogatott tagjai, Miló Viki profi boksz világbajnok, illetve Monspart Sarolta tájfutó világbajnok is.
Galéria
2023 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató