Paplógó Imre
Paplógó Imre  A múlt:
A nagyszüleim és szüleim egyaránt növénytermesztéssel foglalkoztak, így mondhatni, ebbe születtünk bele, s így nőttünk fel. Szüleink az őstermelői körből kiléptek, és családi vállalkozásunkat 2001-ben alapították meg.
 
Gazdaságról:
A  vállalkozás alapításának évében építettünk meg első növényházunkat, amelyet azóta 40.000 négyzetméterre bővítettünk.Áttértünk a talaj nélküli, úgynevezett hidrokultúrás termelésre az integrált biológiai növényvédelem mellett. Paradicsomot, paprikát és kígyóuborkát termesztünk, hisszük, hogy a három zöldségfélével való megjelenés ugyanazon termelőtől bizalmat nyújt a fogyasztónak. A zöldségfajták termelésének összehangolása nem egyszerű feladat, de a partnereink, vásárlóink visszajelzéseiből ítélve, megéri. Telephelyünk a GlobalGAP által tanúsított, ami reméljük, tovább erősíti termékeink minőségének elismerését.
 
Indíttatás:
Családi gazdaságunk mozgatórugóját a termőföld szeretete jelenti, logónkban is ez jelenik meg, egy levél, egy nap, valamint a föld. Fő célkitűzésünk, hogy a fogyasztók igényeinek megfeleljünk, s kivívjuk elismerésüket.
 
Termelő termékei
Galéria
2023 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató