Bense Gábor
Bense Gábor  A múlt:
 Szüleim 1981 óta foglalkoznak növénytermesztéssel és járulnak hozzá az ország élelmiszer ellátásához. Én 1988-ban születtem, s így számomra mondhatni természetes volt, hogy ezt a gazdaságot és egyben szerepüket magamra vállaljam, folytatva a családi tradíciót.
           
 Gazdaságról:
2013-ban a meglévő fóliás területet 2500 négyzetméterrel megnöveltük, így most már több mint 5000 négyzetméteren állítunk elő zöldségféléket az Önök számára. A termelés három ciklusra osztható. Tavasszal fejes- és kelkáposztát, fejes salátát, karfiolt, brokkolit, karalábét; nyáron fehér-, erős-, kápia- és pritaminpaprikát, továbbá paradicsomot, csemege- és kígyó uborkát; míg télen vajretket állítunk elő a kedves fogyasztóknak.
          
Indíttatás:
Fontosnak tartjuk, hogy a mi kezünk közül kikerülő élelmiszert embertársaink nyugodtan fogyaszthassák, így mindenféle növényvédelmi és élelmezési követelményeknek eleget teszünk. Termékeink előállításakor nemcsak a küllemet helyezzük előtérbe, hanem az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen beltartalmi értékek meglétét is, így növényeink növekedését és fejlődését számos értékes adalékanyaggal segítjük. Munkánk során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a mi zöldségeinket nyugodt szívvel tehessék családjuk asztalára így óvva és táplálva saját maguk és gyermekeik egészségét. Bízom benne, hogy hátra lévő életem során egyszer alkalmam lesz Öntől is az alábbi szavakkal búcsúznom: Fogyassza egészséggel!
Termelő termékei
Galéria
2024 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató