Szűcs Kálmán
Szűcs Kálmán Engedjék meg, hogy a Vitaricum csapat tagjaként a Szűcs család apraja nagyja bemutatkozzon és termékeinket bemutassuk. Ezzel a kis bemutatkozással reméljük elő tudjuk segíteni, hogy Ön megismerje termelési területünket és rátekintést nyerjen termelt mezőgazdasági termékeinkre.

A Mi családunkban családi tradíció a mezőgazdasági termelés. Már gyermekkorunkban a szüleink segítő, dolgos kezei mellett tanultuk/tanuljuk a mezőgazdasági termelés fortélyait. Ez egy olyan szakma, amelybe beleszületünk és szeretünk.
A család összetartó ereje Szűcs Kálmán, aki gyermekkora óta mezőgazdasági területen dolgozik feleségével Szűcsné Engi Erzsébettel. Már 30 évvel ezelőtt is a saláta termesztés mellett döntöttek, amely ma a család fő profilját képezi a petrezselyem és répa termesztés mellett.

Később gyermekeik /Szűcs Mónika, Szűcs Hajnalka, Szűcs Anita, Szűcs Kálmán/ születését követően a hajtatott termesztést mindinkább kiváltotta a szabadföldi termesztés, amely továbbra is saláta, petrezselyem, répa zöldségtermékekre korlátozódott.

A gyermekeik felnőtté vállasa után a család életében és a mezőgazdasági termelésben „megjelentek” a gyermekeik férjeik, párjuk is /Buknicz Tünde,Meleg Zsolt, Dobó Zoltán, Szabó Gábor/ és az unokák, akik ugyan óvatosan, de a játék mellett nagy lelkesedéssel segítik a családi zöldségfélék betermelését /Meleg Noémi, Meleg Alex, Meleg Detti, Dobó Bianka, Dobó Gergely, Dobó Barbara, Szabó Emma/.

Jelenleg három hektár területen gazdálkodunk és a család minden tagja azon van, hogy egészséges, szép terméket tudjon termelni, amely gyermekein és mi magunk is napi szinten fogyasztunk  és amely a Vitaricum minden szempontjának megfelelő.
 
Tisztelettel: Szűcs család apraja- nagyja.
Termelő termékei
Galéria
2023 Vitaricum Kft. - Minden jog fenntartva | Adatvédelmi tájékoztató